Szerző Téma: Azzospermia sugarazás után:(  (Megtekintve 4867 alkalommal)

dzsina

 • Vendég
Azzospermia sugarazás után:(
« Dátum: 2012. 02 07. - 11:19:49 »
 Páromat 30 éve here rák miatt sugarazták el kellett az egyiket is távolitani, hogy ne terjedjen át a másik golyóra:(Sugarazás előtt oliga spermiát állapítottak meg.Majd sugarazás után azoospermiát:((Azt mondták nem lehet babánk mivel nincs spermium a kenetben csak donor spermium jöhet szóba.Állítólag a sugarazás elölte azt ami a spermiumokat termelte.Most 10 éve voltunk megint spermium vizsgálaton hátha javult a helyzet de nem továbbra is azoospermiát állapítottak meg a páromnál.Az lenne aa kérdésem volt akinél ugyan ez történt?Mennyi esély van, hogy esetleg valami spermium termelő gyógyszerrel már ha van ilyen lennének újra spermiumok?És a sugarazás óta a sexuális éltünk sem müködik nincs erekciója vagy ha van csak pár másodpercig tart.A doki mondta is , hogy a sugarazás után erre kell számítani:(Más is járt esetleg igy?

tc23

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 218
Re:Azzospermia sugarazás után:(
« Válasz #1 Dátum: 2012. 02 08. - 09:18:20 »
Szia dzsina!

Őszintén sajnálom, hogy azt mondták 10 éve, hogy nem lehet babátok. :-[
Viszont úgy gondolom, hogy egy 30 évvel ezelőtti gyógyítás káros következményeit és egy 10 évvel ezelőtti kontroll eredményét alapul véve nem is célszerű a gyermekáldás lehetőségeit kutatni.
Azt javaslom, hogy keressetek fel andrológus szakorvosokat, mert 10 év óta rengeteget fejlődés történt, ők egészen biztos tudnak választ adni a lehetőségekről és esélyekről.
A sugarazás után vannak, lehetnek átmeneti és tartós mellékhatások, de azt hiszem, hogy a párodnak is lépnie kellene 30 év után, hogy a szexuális életetek rendbe jöjjön.
Betegségem idejében én is sokat kérdezősködtem orvosoktól és nagyon sok jó példát mondtak a lehetséges gyermekvállalásról.
Találtam egy oldalt, ami egy kis segítséget adhat, de biztos vagyok benne, hogy nektek szakorvosi segítségre lesz szügségetek.

http://termeszetespotencianoveloszerek.blog.hu/2011/10/25/ferfi_meddoseg_gyogyitasa

Bízom benne, hogy problémátok mielőbb megoldódik.
tc 23
Születtem: 1974 
A betegségről:
100% embryonale carcinoma/nonseminoma 2003-ban I. stádium
Gyógymód: bal oldal műtét, 2 kör kemoterápia (vinblastin, cisplatin, bleomycin)

dzsina

 • Vendég
Re:Azzospermia sugarazás után:(
« Válasz #2 Dátum: 2012. 02 08. - 14:15:27 »
Köszönöm az oldalt.
Hát igen sajnos párom e téren már belefáradt azt mondta Ő tudja, hogy semmi esély babára mert az az egy herélye is ami megmaradt nem a normális kissebb...:(Tudom ez olyan dolog, hogy vegyen valaki az ember tenyeréről szőrt ha egyszerűen nincs:((
Most megvettem neki a Maca Vibe-t hátha:)Oly sok jót olvasni róla
Sajnos mikor voltunk ,legutóbb 10 éve dokinál azt mondta nincs értelme próbálkozni mert 30 éve se volt spermium a kenetben és 10 éve sem:(Párom azt mondta kár volt akkor is bele menni ebbe a vizsgálatba mert csak rossz érzés volt ez neki.Őt is megértem.Beletörödött de én valahogy nem tudok keresem kutatom a neten hátha valakinek valami szer csodát tett:)
Nincs annál rosszabb, hogy akit szeret az ember nem lehet baba:((Borzasztó érzés.
Amint valami jó hírt tudok mondani e termékről megirom:))Ja és szedetem még a párommal az E vitamint hátha:)

tc23

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 218
Re:Azzospermia sugarazás után:(
« Válasz #3 Dátum: 2012. 02 09. - 11:07:23 »
Szia dzsina!

Az alábbi oldalon javasolom az ICSI eljárás elolvasását.
Előfordulhat, hogy vannak életképes ivarsejtek, csak éppen a mintában nem láthatóak.
Egyetlen -a herén belüli - ivarsejttel is lehet már gyermeket nemzeni.

http://www.intima.hu/intim-magazin/meddoseg/a-meddoseg-kezelesenek-modszerei
tc 23
Születtem: 1974 
A betegségről:
100% embryonale carcinoma/nonseminoma 2003-ban I. stádium
Gyógymód: bal oldal műtét, 2 kör kemoterápia (vinblastin, cisplatin, bleomycin)

dzsina

 • Vendég
Re:Azzospermia sugarazás után:(
« Válasz #4 Dátum: 2012. 02 09. - 11:24:44 »
Köszönöm az oldalt:)
Már csak  a páromat kellene meggyözni, hogy vetesse magát ennek a biposziának de egyszer már mondtam neki és azt mondta értem már meg, hogy nem lehet gyereke.(Szóval valahogy megfelelő időben próbálom erről beszélni vele.Félek, hogy ha nem találnak majd neki spermiumot akkor megint egy nagy törést okoztam neki:((Az a fura, hogy a doki miért nem ajánlotta fel ezt a lehetőséget legutóbb?:(Rögtön a donor spermiumot hozta elö.
Hát ezt a maca vibe-t is alig akarta elfogadni, hogy beszedje azt mondta olyan mintha egy kútba dobálná bele.Szóval nehéz ez :-[

alga79

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 441
Re:Azzospermia sugarazás után:(
« Válasz #5 Dátum: 2012. 11 12. - 10:44:37 »
Tudom, hogy az azért némileg más, de nem gondolkodtatok még örökbefogadáson? Az ismeretségi körömben több pár is az örökbefogadás mellett döntött, és nem bánták meg. Nálunk is felmerült a párommal, és egyáltalán nem zárkóztunk el ez elől a lehetőség elől, de időközben született három gyermekünk is, úgyhogy nem kellett megtennünk ezt a lépést.
Születtem: 1979
baloldali műtét: 2004 december
T1-es seminoma
Kezelés: sugárterápia