Szerző Téma: Segítség a bajban  (Megtekintve 3798 alkalommal)

Kék Kereszt

  • Vendég
Segítség a bajban
« Dátum: 2012. 10 31. - 23:47:52 »
Nem alternatív gyógymódot vagy csodaszert szeretnék ajánlani.
Egy kis segítséget ajánlanék a végstádiumú daganatos betegek otthoni ellátására. Országos lefedettséggel működik az házi otthonápolás keretén belül a hospice ellátás. Ez OEP finanszírozott, tehát a betegek számára teljesen ingyenes ellátási forma.
Sajnos a tájékoztatás hiánya miatt erről kevesen tudnak.

A Kék Kereszt Otthonápolási Szolgálat tevékenysége Budapest X. XIV. XV. XVI. és XVII. kerületére terjed ki.

Az OEP honlapján (OEP szakmai, Alap és Szakellátás, -Otthoni szakápolás és hospice, -Hospice ellátást végző szolgálatok listája elérési út) megtalálható, hogy országosan hol melyik szolgálattól lehet segítséget kérni. Az ellátás 150 vizitet biztosít, aminek a keretén belül szakápolókkal (sebkezelés, fájdalomcsillapítás, folyadékpótlás, katéterezés stb.) mentálhigienes segítséggel, gyógytornásszal és onkológus orvossal állunk a betegek rendelkezésére. A szolgáltatást kezdeményezheti a beteg, a hozzátartozó és a beteg háziorvosa.
További felvilágosításért keressétek fel honlapunkat : www.kekkereszt.hu, vagy érdeklődjetek a 0620 9624271

Napsugár

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Segítség a bajban
« Válasz #1 Dátum: 2012. 12 04. - 13:19:02 »
Kedves Kék Kereszt,

Köszönöm az információt, feltettem a csoportomba, http://rakosokesleukemiasok.network.hu/blog/rakosok-es-leukemiasok-hirei/hospice-ellatas, hogy mások is láthassák, mert daganatos betegekkel foglalkozom. Sajnos valóban kevesen tudnak róla, pedig sok családban a betegség eleve rengeteg plusz kiadással jár, és sajnos emellett már nem tudnak kivenni több szabadságot, és hogyan megoldani szerettük ellátását. gy legrosszabb esetben marad a kórház és az elfekvő. Ott pedig lelkileg a javulási esélyek is jelentősen csökkennek...

Hálás vagyok, hogy olvastam az írásodat.

Szeretettel,

Judit

kovats.betti

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Segítség a bajban
« Válasz #2 Dátum: 2014. 11 21. - 18:38:53 »
Kedves Érdeklődő!

Megadózisú intravénás ( infúziós) C- vitamin terápiában megpróbálok segíteni a hozzám fordulóknak, beszerzésben, és adott esetben a beadásban is szakemberként.

(Nem vagyok azonos "ápoló24"-el nem is ismerem!)

kovats.betti@gmail.com

Kitartást, és Hitet minden Harcosnak!