Szerző Téma: Egyszeru, hatasos de a betegeket nem erdekli  (Megtekintve 2422 alkalommal)

Vica72

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 5
Egyszeru, hatasos de a betegeket nem erdekli
« Dátum: 2015. 02 10. - 16:35:50 »
Azt hinnem egy daganatos beteg mindent megragad a gyogyulas eredekeben hiszen ez a betegseg akar az eletebe is kerulhet. Dobbenten veszem tudomasul , hogy nem csak hogy nem ragadja meg a lehetosegeket de nem is akar hallani rola.  Sott szeretne ha mas sem szerez tudomast. Ezt nem csak a daganatos betegek koreben latom.
Mirol is beszelek ? Orvosok bebizonyitottak, hogy sok daganatos betegseg nagymertekben javithato vagy TELJESEN visszafordithato. Hogyan bizonyitottak be? Laboratoriumi kiserletezessel es onkentes embereken. Daganatos beteg letere ki ismeri Dr T Colin Campbellt? A tumorral jatszott. Novelte, egy szinten hagyta oket vagy epp csokkentette . Egyes etelekrol, osszetevokrol bebizonyitottak, hogy noveli vagy eppen csokkenti a rakos sejtek szamat. Onkenteseken vegzett tanulmanyok eredmenyei, akik visszautasitottak a hagyomanyos kezeleseket ,  alatamasztjak a laboratoriumi eredmenyeket. Szamos esetben a tumor eltunt es azota sem jott vissza. Persze ehhez a betgnek is kellene tenni valamit. Tortenetesen egyes eteleket kiiktatni az etrendbol, masokat beiktatni. Bar az eleterol van szo, a beteg nem hajllando ekkora aldozatot hozni. O csak egy csoda tablettara vagyik. Nem csak a fulet fogja be de meg tamad is.

Ugyanezt tapasztaltam cukorbetegek koreben is. A 2-es tipus visszafordithato nehany egyszeru lepesben de sok beteg agresszivan tamad az informaciok kozlesenel. Termeszetesen van egy reteg, aki alkalmazza a mondottakat es azota gyogyultnak mondhatja magat elhagyva gyogyszeres kezeleseiket.

A tej vagy hus elhagyasa vagy a fokhagyma, kaposzta beiktatasa az etrendbe pl annyira lehetetlen , hogy inkabb a betegseg mellet dontenek vagy annak tovabb fejlodese mellet? A tanulmanyokat vagy riportokat senki ne mutogassa mert olyan agresszio lep fel bennuk, hogy szinte olni tudnanak. Nem is tudom mi dobbent meg jobban. Az erdektelenseguk, vagy a nagyfoku emberi agresszivitas, ami bennuk rejlik.Ezek az orvosok, tudosok legalabb annyira vannak meglepodve mint en. A beteg nem akar gyogyulni.