Szerző Téma: Hasnyálmirigy daganat  (Megtekintve 3303 alkalommal)

moncsika83

  • Vendég
Hasnyálmirigy daganat
« Dátum: 2010. 07 15. - 09:34:11 »
Kedves Mindenki!

A mamámnak hasnyálmirigy daganata van, hétfőn volt a műtéte, de az orvos 3 órás műtétet követően visszavarta, mondván hogy nem műthető, áttét nincs, de állítólag a daganat már előrehaladott.
Ha tudtok valami jó sebészt akkor írjatok kérlek Benneteket, szeretném ha egy másik orvos is megnézné, hátha még műthető lenne.

Köszönöm előre is.
Moncsi

confiance

  • Vendég
Re:Hasnyálmirigy daganat
« Válasz #1 Dátum: 2013. 02 26. - 16:22:45 »
::)
szia sajna ez igy van ennél a betegségnél 3 teoria van , hozzá sem nyulnak a beteghez mert már ct ből látszik itt nem lehet már mit tenni ,ez adott a nagyságbol ,hol helyezkedik el stb...
2. teoria mutét feltárás majd meg állipitják nem muthető  a beteg mert olyan helyen van pl:egy fő űtőér rendszere van rá telepedve a daganat, és ezt muteni nem lehet nagyon veszélyes kockázatos főleg ah a beteg már cukros is .
3 sikeres mutét nem nagyon bolygatak meg bent semmit vagy meg bolygatak de akkor szinte sok mindent kipakolnak kivesznek a testből....távolitanak el részeket.
sajna ilyen betegeknél ez  amutét is csak idő nyerés nem kell azt gondolni hurrá meg menekultunk...nem ez nem igy van idő nyerés mennyit nem tudni lehet 1 3 6 honap akár 5 év max de ez nagyon ritka....60%nak csak 6 honap ..kemo mutét után egyéni válaszásztas mert nem sok reményt ad és ami idő marad hátra el kell dönteni ki hogy akarja leélni....sajna te dokid nem volt rossz csak el felejttete veled közölni a 3 teoriát mi leheséges mi nem.