Szerző Téma: Megbízható, jó onkológust keresek!  (Megtekintve 4847 alkalommal)

Edina91

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 1
Megbízható, jó onkológust keresek!
« Dátum: 2014. 07 03. - 19:23:11 »
Kedves betegek, hozzátartozók!

Anyukámnak keresnék egy megbízható, jó onkológust!
Mi sajnos elég rossz helyen élünk, abból a szempontból, hogy a megye szinte egyetlen kórházában kevés a jó orvos, onkológus meg végképp. Anyukámat 2011-ben műtötték, eltávolították a jobb mellét és a hónaljában is voltak daganatok. Úgy látszott minden rendben, viszont most kiderült, hogy csontáttétje van. Reumatológiára küldték, aztán a törött csigolyájával a baleseti sebészetre (???). Még szerencse hogy nem kezdték el a fizioterápiát, valószínűleg több csontja is eltört volna. Egyáltalán nem végeznek jó munkát, az onkológus abszolút nem alapos, ennek már réges rég ki kellett volna derülnie. Sürgősen műteni kellett Budapesten az idegsebészeten. Én nem engedném nyugodt szívvel vissza ehhez az orvosához.
Valakinek valami jó tapasztalat orvos ügyben? Budapest nekünk tökéletes lenne. Mindenképpen szeretnék neki keríteni egy jó orvost, aki elsősorban nem a pénz miatt csinálja hanem tényleg alapos és a lehető legtöbb vizsgálatra elküldi. Szeretném ha ezentúl megelőzünk kellene a bajt és nem azonnal műteni.
Segítségüket előre is köszönöm!

gyöngyvirág

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 35
Re:Megbízható, jó onkológust keresek!
« Válasz #1 Dátum: 2014. 08 15. - 13:30:21 »
Kedves Edina91!

Jó onkológusi minősítés sajnos mindig az adott eset alapján válik be, vagy sem.
Én mégis megkockáztatom: a Bajcsy kórházban az onkológiai osztály vezetője (egyben egyetemi tanár is) tapasztalatom szerint gondos és körültekintő normális ember. Dr. Habil Telkes András, nekem nem ő a gondozó orvosom (akivel elégedett vagyok, betartja a protokollt maximálisan)
Egyébként betegségem, gyógyulásom során szinte semmi manit nem adtam, mégis csupa rendes, lelkiismeretes ember látott el.

Jobbulást, gyógyulást Édesanyádnak.

Üdvözlettel
Gyöngyvirág