Szerző Téma: Leukémia  (Megtekintve 27347 alkalommal)

karfiolvirág

  • Vendég
Leukémia
« Válasz #15 Dátum: 2006. 09 08. - 12:01:54 »
Szia Veronika!!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de kicsit zsufoltak a napjaim.  :)
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy.
Mi is jól vagyunk, a kisfiam is hála az égnek jól van.
Az eredményei is nagyon jók az orvos szerint is. Egyre kevesebb a vérképében a plusz  és a minusz jel is, a májfunkciója pedig  teljesen normális.   Kicsit hiperaktív lett (kicsit nagyon) alvás igénye az nincsen, egész nap pörög 1000-el....
Reggel nyolckor -kilenckor kel fel, éjfélkor még jár a szája szinte folyamatosan.
A másik, hogy agresszív lett, üt-ver-csíp-rúg-harap...
Erős a gyanum , hogy az egyik gyógyszer hatása, bár ezt már kapta a kórházban is, csak ott infulzióként, akkor ha megkapta fél óra múlva (nem mindig) ki volt "űtve" a gyerek..... De majd rákérdezek mikor legközelebb megyünk.
2-3 hetente járunk kontrolra.
A kanült még nem vették ki, mert az orvos szabin volt és nem beszélte le a korházzal , hogy mikor mehetünk, a kivételre. Mert az a kórház veszi ki amelyik betette, (A Heim Pál ).

Nemsokára írok többet is.
Vigyázz Magadra.
Szia: puszi: Karfiolvirág (Éva)

FehérAngyal

  • Vendég
Re: Leukémia
« Válasz #16 Dátum: 2009. 05 15. - 17:08:33 »
Sziasztok!

Szeretném felélénkíteni a fórumot. Talán sikerül.
Én ALL-es voltam 3 évesen.
Most szervezek egy tábort a Bakonyba. Ingyenes, csak útiköltsége van. 17-30 éves gyógyult illetve stabil állapotú leukémiásokat, daganatosokat, vesekezelteket stb várnék , hogy jelentkezzenek minél hamarabb, még kb 2 hétig.

e-mail: vaniliavirag@gmail.com

Üdv: Angyalka

mariaki

  • Vendég
Re:Leukémia
« Válasz #17 Dátum: 2010. 09 25. - 21:21:49 »
Kedves Betegtársak, hozzátartozók!
A leukémia egyik agresszív fajtáját diagnosztizálták nálam 2007. októberében. Az orvosok kevés esélyt adtak a túlélésre. 5-6 sorozatos kemoterápiás kezelést és csontvelő átültetést irányoztak elő.
Az első kezeléssorozat – ez 10 nap folyamatos kezelést, 3 hét kórházi bentlakást jelentett steril körülmények között - közepén jártam, amikor elkezdtem inni a Preventa csökkentett deutériumtartalmú vizet ( www.preventa.hu ). A sorozat végére tünetmentes lettem. Majd rövid szünet után jött a második kezeléssorozat, melynek a mellékhatásai elviselhetőek voltak a Preventa víznek köszönhetően. Ekkor döntöttük el a családommal, hogy a Preventa vízre bízzuk a gyógyításomat.
Azóta beigazolódott, hogy jól döntöttünk. Továbbra is tünetmentes vagyok, jól érzem magam, és a vérképem is szépen rendbe jött.
Nagyon segítőkészek a cégnél, érdemes őket közvetlenül megkeresni.
(És még valami, azt hallottam, hogy a közeljövőben épp leukémiás betegekkel kezdenek klinikai vizsgálatot.)
Mária

szegedin

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 81
Re:Leukémia
« Válasz #18 Dátum: 2010. 10 16. - 14:08:46 »
kedves veronika,

hogy vagy? alul küldök egy linket a legujabb gyogyszerröl a leukemia ellen, de gondolom mar tudod. Mi meg a max-immun kft gyogygombait es a flavanoidjait hasznaljuk melanomara.


http://www.betegszoba.hu/cikkek/daganatos_betegsegek/ujabb_gyogyszerek_a_leukemia_ellen/

joegulyas

  • Vendég
Re:Leukémia
« Válasz #19 Dátum: 2011. 04 25. - 00:28:42 »
Budapesti vagy környéki leukémiás beteg segítségét kérem fontos ügyben. Veronika, Karfiolvirág, Ti budapestiek vagytok..?

Köszönöm.

Nagy Anita

  • Vendég
Re:Leukémia
« Válasz #20 Dátum: 2012. 02 14. - 11:04:38 »
Sziasztok! Olvasgattam a fórumot, és közben jutott eszembe, hogy mindjárt itt van az adóbevallás, és még nem döntöttem, hogy kinek adom az adóm 1%-át.  Te kinek adjátok? Én az „Együtt a leukémiás Gyermekekért Alapítványon” gondolkozom, most láttam facebook-on a parókás képeket sok ismerősömnél, és szerintem nagyon jó, hogy így is fel akarják hívni a figyelmet erre a gyógyítható betegségre. http://www.facebook.com/leukemiasalapitvany?sk=app_103523543106569