Szerző Téma: Melanoma  (Megtekintve 105419 alkalommal)

szegedin

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 81
Re:Melanoma
« Válasz #75 Dátum: 2013. 08 31. - 23:05:13 »
Szia Csoki, bar az apun naem sikerült segitenünk, megis a következöket javaslom:
szemleletvaltas, meditacio (ohm), enekles/tancolas, felelem kerülese, öröm keresese, gyogygombak, aminosavak es egeszseges etkezes, belbakteriumok szedese, mariatövisolaj a maj meregtelenitesere, lenolajos turo. Ez az olcso megoldasok köze tartozik. A kivalto ok keresese: ki "mocskolt" be, mi miatt örlöd magad, esetleg csunyanak tartod magad (ujmedicina)?
Amerikaban 3 eve kifejlesztettek egy uj kapszulat, ami 80%-os gyogyulast ert el az elötte bizonyos genhibaval rendelkezöknel. Nem tudom, mar mi a neve, keresd a googleban. A gyogyszer mar akkor magyarorszagon volt, de az apunal megtagadtak es nem is tajekoztattak rola minket.
Sok sikert!

carmine

  • Vendég
Re:Melanoma
« Válasz #76 Dátum: 2013. 09 29. - 16:40:35 »
Sziasztok!

Nekem is volt egy nagyobb anyajegyem, hétfőn vették le. Születési anyajegy volt, 4X1,2 cm. Sosem láttam (a hátamon volt), de tudom, hogy olyan kiemelkedő, csúnya, képződmény volt. Nem volt vele különösebb problémám, nem vérzett meg ilyesmi, talán egy kicsit nőtt az évek folyamán (gondolom, leginkább velem együtt). A bőrgyógyász ajánlotta az eltávolítását, azzal, hogy egy "időzített bomba", meg egyébként is sok festékes anyajegyem van.
Ezekből a születési anyajegyekből milyen eséllyel alakulhat ki bőrrák?
Illetve arra lennék még kíváncsi, hogyha a bőrgyógyász a kézi vizsgálóval azt állapította meg, hogy jóindulatú bőrdaganat, a szövettan tud-e "rosszabbat" mutatni? Sajnos arra még 2-3 hetet kell várni. Nem várok semmi rosszat, de azért jobb lenne a negatív szövettannal üldögélni most....

Köszi előre is, ha tud valaki valamit mondani! :)