Szerző Téma: Ez nem a reklám helye, de....  (Megtekintve 6357 alkalommal)

vaoka

  • Vendég
Ez nem a reklám helye, de....
« Dátum: 2006. 04 02. - 13:15:06 »
Köszönetet szeretnék mondani Dr. Agócs főorvos úrnak a Korányi Kórház mellkas-sebészének, Dr. Zsirai főorvos úrnak a Korányi Kórház bronchológiai osztáya vezetőjének és minden ott dolgozó orvosnak, nővérnek, beteghordozónak, mindenkinek, aki segített Mészáros Imre meggyógyításában! KÖSZÖNET ÉS HÁLA!

caterina

  • Vendég
Ez nem a reklám helye, de....
« Válasz #1 Dátum: 2006. 04 26. - 09:17:34 »
Köszönök Mindent, Édesanyám nevében is a kaposvári Kaposi Mór Kórház Onkológia teljes csapatának, Nővéreknek és Orvosoknak. Sajnos megmenteni már nem lehet Anyukámat, de Õk mindent megtesznek, hogy ami még hátra van az méltóságban és a lehető legfájdalommentesebben teljen. Köszönöm.

kaiser7

  • Vendég
Re:Ez nem a reklám helye, de....
« Válasz #2 Dátum: 2010. 06 20. - 08:35:12 »
Amit senkinek sem ajánlanék:
Székesfehérvár, Szent György Kórház Pulmonológia osztály.
Tapasztalat: bunkó nővérek (tisztelet a kivételnek), tehetetlen orvosok. A betegek lekötözése (!!!) mindennapos dolog.
4 hónap alatt semmi féle kezelés, csak fájdalomcsillapítás... Ezután pedig halál...
Ezek csak persze morzsácskát, ha szeretnétek többet tudni keressetek!

babó

  • Vendég
Re:Ez nem a reklám helye, de....
« Válasz #3 Dátum: 2010. 06 28. - 21:55:45 »
Mamma Klinika: Budapest, II.ker., Kapás utca 22. Bejelentkezés: 489-0695, 489-0696.

monma

  • Vendég
Re:Ez nem a reklám helye, de....
« Válasz #4 Dátum: 2012. 07 19. - 09:35:30 »
Én sem ajánlom a fehérvéri pulmonológiát. Teljesen igaz, amit kaiser7 ír: lekötözés, nem törődömség, gyors halál. Én is sokat tudnék mesélni. Két nagyon súlyos dolog, ami ha eszembe jut, a mai napig nagyon dühös leszek. 2010. márciusban történt.
1. Apumnak volt olyan, hogy 4 napig nem adtak a gyomorszondába enni. A 3. napon lett gyanús a dolog, hogy mindig ugyanaddig van a Nutricia pépes zacskó. Ekkor bejelöltük, hogy meddig van, hogy ellenőrizni tudjuk, és ne tudják azt mondani, hogy ez már másik zacskó, mert nagyon is kitelik tőlük. Másnap délután sem változott a pép szintje (nem fogyott belőle). Szóvá tettük, erre az volt a válasz, hogy mindegyik nővér azt hitte, hogy a másik adott neki. 4 napon keresztül...
2. Apum már nagyon rossz állapotban volt, csak feküdni tudott (itthon még járt-kelt, aztán bekerült a kórházba, és hirtelen pár óra alatt már odáig jutott, hogy felkelni sem tudott - érdekes), vizsgálatra vitte a betegkísérő (Csabi), és a mellette levő ágyon, jobb állapotban levő betegnek azt mondta, hogy örüljön neki, hogy elviszi mellőle ezt a roncsot. Ezt maga a betegtárs mondta nekünk délután, a látogatáskor. "Elővettük" ezt a Csabi gyereket, és azzal mentegetőzött, hogy ő kiváló dolgozó volt nem rég. - Gratulálunk neki.
Sok mást is tudnék mesélni, ha valakit érdekel, írjon.