Szerző Téma: Fórumszabályzat  (Megtekintve 101553 alkalommal)

Balika

  • Adminisztrátor
  • Fórumtag
  • *****
  • Hozzászólások: 64
Fórumszabályzat
« Dátum: 2006. 03 17. - 11:48:14 »
Üvözöljük a RÁK fórumon!

Reméljük, hogy a fórum segítségül szolgál sokaknak, akiknek a rákkal való küzdelem az életük részévé vált.
Kérem, hogy a fórum használata során vegyék figyelembe az alábbi szabályzatot:

1. Tisztelet és felelősségteljesség.
Valamennyien különböző helyről, családból származunk, más neveltetést kaptunk, más anyagi helyzettel rendelkezünk, más a vallásunk. Az emberek tudása, ismeretei is nagyban különbözhetnek. Tartsuk tiszteletben egymást, legyünk türelmesek és segítőkészek egymással szemben. A személyes támadások nem megengedhetők a fórum közösségében. A felhasználók felelősek hozzászólásaik tartalmáért. Az adminisztrátor és a moderátorok fenntartják a jogot, hogy a kifogásolható tartalmú hozzászólásokat részben vagy egészében töröljék.

2. Ne adjunk orvosi tanácsot
A felhasználók szabadon megoszthatják egymással személyes tapasztalataikat a betegségükkel és a gyógykezeléssel és a mellékhatásokkal kapcsolatban. Óvakodjunk azonban attól, hogy kezeléssel kapcsolatos tanácsot adjunk egymásnak. Egy bizonyos kezelés, amely az egyik személynél hatékony volt, nem biztos, hogy másnál is sikeresen működik. Természetesen örömmel vesszük, ha megosztják egymás között, hogy melyik gyógykezelés volt hatékony egy bizonyos esetben, de ne próbáljanak mást rávenni, hogy ugyanazt a kezelést kövesse.
A gyógykezelésekkel kapcsolatban minden esetben ki kell kérni a szakorvos véleményét!

3. Ne reklámozzuk a termékeinket
A kereskedelmi termékek forgalmazói reklámozása tilos. Természetesen nem számít reklámnak, ha egy fórumtárs leírja, hogy milyen ételeket, vitaminokat, gyógyteákat fogyaszt, azonban a haszonszerzés céljából hirdetett "csodaszerek" reklámozása figyelmeztetést és a hozzászólás esetleges törlését vonja maga után.
A nem a klasszikus orvosláson alapuló, alternatív kezelések, módszerek reklámozása sem megengedett.
Gyógyszerek esetén feltétlenül kérdezzük meg kezelőorvosunkat!

4. A moderátorok döntése végleges
Bár az adminisztrátor és a moderátorok megpróbálják a fórum rendjét fenntartani, nincs lehetőség minden hozzászólás elolvasására, illetve azonnal reagálni azokra. Ebből kifolyólag a nem megfelelő hozzászólások törlése bizonyos időt vehet igénybe.
Amennyiben kifogásuk van valamelyik hozzászólással kapcsolatban, küldjenek privát üzenetet vagy e-mailt az adminisztrátornak vagy a moderátornak.
A fórum szerkesztői fenntartják a jogot, hogy bármelyik üzenetet bármilyen magyarázat nélkül töröljék.


A fórum szabályai bármikor változhatnak, kiegészülhetnek. A hozzászólások tartalma nem tükrözi a fórum adminisztrátorának, moderátorának és egyéb önkénteseinek a nézeteit. A hozzászólások szabadon olvashatók az internet közössége előtt.
A fórum nem helyettesíti a megfelelő orvosi tanácsokat, konzultációkat.
« Utoljára szerkesztve: 2011. 10 23. - 17:16:52 írta Süli Balázs »
Fórumadmin