Szerző Téma: Olvasd el, érdemes  (Megtekintve 27345 alkalommal)

Kápolnásnyék

  • Vendég
Olvasd el, érdemes
« Dátum: 2007. 11 22. - 20:00:16 »
AZ ORSZÁGOS ONKOLÓGIAI INTÉZET AJÁNLÁSÁVAL

ÜDÜLVE GYÓGYULNI – GYÓGYULVA ÜDÜLNIA betegség (például a daganatos betegség) összetett dolog. Kialakulásában a nagyon sok ismert ok mellett, számtalan eddig még ismeretlen tényező is szerepet játszik. Éppen ezért kiemelt figyelmet kell fordítani azokra a dolgokra, amelyeken tudunk változtatni. Megváltoztatható például az életmód, a gondolkodásmód, a mindennapi élet nehézségeihez való hozzáállás. A nem éppen kedvezően alakuló környezeti tényezők (szennyezett levegő, permetezőszerek, tartósítószerek stb) mellett nagy szerepe van a betegségek kialakulásában a hosszan tartó stressznek, a nehéz családi vagy munkahelyi körülményeknek is. Bár a bennünket érő stressz mennyiségén nem tudunk változtatni, megváltoztathatjuk a nehéz helyzetekhez való hozzáállásunkat. Az orvostudomány a testi tüneteket egyre sikeresebben kezeli – és ezért orvosainkat minden elismerés megilleti -, a gyakran szűkre szabott idő mellett nem marad elegendő idő a betegségek érzelmi, lelki hátterével is foglalkozni.
Az egyhetes „üdülve gyógyulás, gyógyulva üdülés” keretein belül szakavatott tanácsadók segítségével, lehetőséget adunk arra, hogy kilépjen a „mókuskerékből”, hogy felismerhesse milyen hozzáállás szükséges ahhoz, hogy megváltoztassa azokat a körülményeket, amelyek betegsége kialakulását elősegíthették.
Fontos szerepet kap a megelőzés is.

A program nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Szállodai elhélyezés: üdülő övezetben levő 3*-os szálloda, tágas szobákkal, fürdőszobával, medencével, előadótermekkel. Eljöhet egyedül vagy családtagjaival együtt, hiszen a családi háttér és támogatás nyújthatja a legbiztosabb alapot a betegségből való kilábaláshoz.

A csapat (mely segít a szervezet fizikai állapotának javításában, a szellemi és érzelmi akadályok elhárításában):
Dr Bakanek György: orvos
Dr Palotai Katalin: orvos
Paska Gabriella: táplálkozás ás életmód tanácsadás
Barta József: csapat manager

Vendégelőadók:
Haus Zoltán földsugárzás mérő
Balogh Béla író, a Végső Valóság és a Tudatalatti Tízparancsolata c. könyvek írója
Völcsei Judit kineziológus

Az egyhetes szállodai tartózkodás és a napi háromszori étkezés, valamint az előadások ára 9.900 Ft/nap/fő.
A programokon szállodai tartózkodás nélkül is részt lehet venni, ennek ára: 5.500 Ft/nap/fő.

A szálloda címe: Kápolnásnyék, Tó u 10/a
A szálloda a Velencei tó mellett található Kápolnásnyéken az M7-es közelében, Budapesttől 30 km-re, Székesfehérvártól 10 km-re.

Jelentkezési lehetőség: Paska Gabriella                 telefonon, a 06-70-389-7223 számon munkanapokon 16-18 óráigAZ ORSZÁGOS ONKOLÓGIAI INTÉZET AJÁNLÁSÁVAL