Szerző Téma: Laetril, culevit, petroleum kura, taxol mellékhatások  (Megtekintve 57128 alkalommal)

natala

  • Vendég
Re:Laetril, culevit, petroleum kura, taxol mellékhatások
« Válasz #15 Dátum: 2012. 01 31. - 21:44:18 »
Sziasztok!

Végzős pszichológus hallgatóként szeretném szakdolgozatom megírásához segítségeteket kérni. Daganatos édesanyám mellett felnőve, sokat foglalkoztatott a téma, hogy vajon a betegség, a kezelések milyen hatást gyakorolnak a családtagokra, különös tekintettel a gyermekre.

Jelenleg ezen területen kutatok, és ehhez keresnék alanyokat:

 Kutatásomhoz 20-30 éves egyéneket keresek, akiknek amikor 13-17 évesek voltak egyik szülőjénél daganatos betegséget diagnosztizáltak (fontos kitétel hogy a szülő túlélte a betegséget). Az egész nem tart tovább fél óránál. A legjobb egy személyes beszélgetés lenne, de ha nagyon kényes a téma emailen keresztül is át tudom küldeni a kérdéseket, teszteket.
Jelentkezés: rossurenata@gmail.com

Kérlek segítsetek, hogy még többet megtudhassunk ezen betegség hatásáról, és megelőzhessük az esetleges nem kívánt változásokat, amelyek nem csak a beteg, de a gyermek életét is jelentősen megváltoztathatják.

Köszönöm!

Török Dóra

  • Vendég
Re:Laetril, culevit, petroleum kura, taxol mellékhatások
« Válasz #16 Dátum: 2012. 10 08. - 10:49:02 »
aneKedves Fórumozók! Most jutottam el erre a fórumra, és arra szeretnék regagálni amit a B17 ról én tudok!
Tényleges tapasztalat: 2010 12 20 műtét  Bécsben A gyomor 2/3 nak eltávolitása, máj metsztázis, fél májam eltávolitva, hashártya rák, amit ebből eltudtak távolitani eltávolitották, nyirokcsomó metasztázis (28 at eltávolitottak)!
Azt mondák  kemo és kemó és kemó, de nincs garancia arra, hogy megélem a 6 .hónapot. Sok az áttétel, bizzak és reménykedjem.
2011 02 17 bécsi CT felvételem az áttétek növekedését mutatták .Itthon jelentkeztem az onkolólógián, de
azt a kemot nem adták amit az osztrákok javasoltak, mert az nem magyar protokoll szerinti.
Végül nagy herce hurca  és anyagi áldozat árán kaptam 9  kemot, majd tablettás kemot , de azt abbahagytam a mellékhatások elviselhetetlenek voltak!
Most már nincs több kemó, kontrollra negyedévenként járok Bécsbe! Kéthetente labor vizsgálat maszekba!
2011 márciusától iszom a COD teát naponta 3x.
2011 április 12 től a mai napig  3 emelt B17 kúrán vagyok túl (mindezt a kemo mellett), mega dózisú C vitmin infuzióban 3 naponként. Az emelt dózisok  közötti szünetben b17 tabletták szedése!  Az étrendem teljes megváltoztatása  , napi 3/4 frissen préselt zöldség-gyümölcs lé, 200 mg  Q10, 1000 egység D vitamin,  enzimek, cápaporc kivonat, napi 1 tasak Vitalplusz.  Nagyon fontos a folyamatos máj tisztitás, hogy az elhalt sejtek ne rakodjanak le a májban vagy ne keringjenek a szervezetemben : Napi 1200 mg Tationil injekció!!
Eredmény:a negyedévenkénti controll Ct és Pet Ct
vizsgálatok (Bécsben, mert itthon nem finanszirozzák, és ott kint ugyanannyiba kerül,mint itthon csak kulturáltabban és gondosabban végzik el) a májamnál csak a jobb alsó lebenynél a felületén maradt egy aktiv 24 mm góc, a napfonatnál 1 aktiv nyirokcsomó,  pár jelentősen kisebb  aktiv nyirókcsomó a hasüregben !
A B17 nélkül nem tartanék itt! Közérzetem jó, nem fogytam, dolgozom. Most kedtem el az Iscador kúrát, és folyamatban van az AffiMaff-GcMaff kúra előkészítése. Ezek mind természetes anyagok, viszonylag megfizethetők és a maradék aktiv gócok eltünttéséhez lesznek elegendőek.! Minden orvos akivel beszéltem csak elképed és nem hisznek nekem, csodának tartják azt ami nem csoda! Szerencsére van egy testvérem, aki minden nap kutat keres utanána olvas az interneten , és ahol lehet. Levelez külföldi kutató orvosokkal, felkeresi azokat a kevés nyitott de organikus szemléletű orvosokat akivel a problémákat nyitottan meg lehet beszélni, és akik nem zárkóznak el alternatív terápiák használatától!!!

Igen most azt kérdezhetitek, hogy egy egyszerű magyar állampolgár, még ha felkutatja is ezeket a terápiákat, miből fininszirozza! Hát erre azt tudom mondani, hogy nem tudja finanszirozni! Mi is csak hitelből tudjuk fedezni,  jelzálog kölcsönnel a házunkra, és abban remékenykedve ha túlélem akkor dolgozni tudok és visszatudjuk a testvéremmel fizetni a hiteleket!
Ennyi, mert a méreganyagon kivül másba nem segit nekünk az egészségügy, és mindent elleneznek ami alternativ terápiához kapcsolódik! Aki mellett meg nem áll a családja, és nincs okos segitsége az meg fog halni. Más út nincs!!!

Ha valaki segitségre szorul szivesen válaszolok minden kérdésére, adja meg az elérhetőségét itt a lapon és igérem segitek KM

torbik.mihalyne

  • Vendég
Re:Laetril, culevit, petroleum kura, taxol mellékhatások
« Válasz #17 Dátum: 2013. 04 10. - 22:56:05 »
Szeretném Ribikével felvenni a kapcsolatot, hogyan jutott ki Bécsbe.
Kérlek írj az e-mailcímemre : torbik.mihalyne@gmail.com

Minka

  • Vendég
Re:Laetril, culevit, petroleum kura, taxol mellékhatások
« Válasz #18 Dátum: 2013. 04 29. - 18:55:52 »
Szia Ribike!


Próbáltam már felvenni veled a kapcsolatot, sikertelenül.....Remélem nem történt semmi baj veled!
Mi is hasonló kúrát alkalmazunk, szeretnék veled róla beszélni.
kérlek keress meg a tminka76@hotmail.com címen! Köszi
Minka!

Flóra

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Laetril, culevit, petroleum kura, taxol mellékhatások
« Válasz #19 Dátum: 2015. 01 20. - 19:59:28 »
Kedves Ribike! Szeretném a segitségedet kérni. Látom, hogy elég régi a bejegyzésed, remélem azóta minden rendben van veled!
Kérlek írj a rohalyflora@yahoo.com e-mail címre.
Előre is köszönöm a segítséged!
Minden jót kívánok!
Flóra