Szerző Téma: Antioxidáns szint mérés  (Megtekintve 16353 alkalommal)

zsoell

  • Vendég
Antioxidáns szint mérés
« Dátum: 2006. 08 18. - 13:40:24 »
Az apukámnál kb. 2 éve állapítottak meg vastagbél rákot. Iszonyatosan lefogyott, nagyon gyenge volt. Meg kellett operálni..., utána még gyengébb lett. Állandó hasmenése volt, de ez az orvosok szerint teljesen normális. (Zárójelben jegyzem meg, hogy egy ismerősünknek 9 éve volt ugyan ilyen műtéte, és a hasmenéses tünetek azóta sem szűntek meg nála.)

Az első dolog amit szeretnék megosztani veletek, a tibeti gomba nevű kis élőlény. Egy ismerősömtől kaptam, neki az édesanyja rákos. Ez a kis gomba a normál üzleti tejből aludt tejet csinál, ezt kell minden nap meginni. Csak arra kell figyelni, hogy 24 óránként le kell szűrni, és nem szabad fém szűrőt használni, csak műanyagot. A gomba 17 naponta szaporodik annyira, hogy más ismerősnek is lehet belőle adni.
Gondolom, hogy már sok ehhez hasonlót olvastatok, és biztosíthatok mindenkit, hogy az apu sem hitt benne (én kémia tanárként főleg nem!). Az első nap még könyörögni kellett neki, hogy igya meg, a második napon már hajlandó volt meginni, és harmadik nap már ő kérte, hogy szűrjem le. Azóta nagyon sokat erősödött, van étvágya, és kb. 1 hét után elmúlt a hasmenése, ami annak köszönhető, hogy a tibeti gomba helyre rakta a bélflóráját. Szóval, ha hasonló panaszokkal kell szembe néznetek, ajánlom, hogy próbáljatok beszerezni ebből a tibeti gombából. Sajnos gyógynövény-boltban nem találkoztam még vele, de ismerősöktől érdeklődjetek. Én már szinte minden daganatos ismerősömnek adtam belőle, és hasonló eredményekről számoltak be. Ha valaki igényt tart rá, szívesen szaporítok és adok belőle.

A másik dolog, amit szintén szeretnék megosztani veletek, az egy antioxidáns szintet emelő termék. Lehet, hogy hallottatok róla, az apunál nagyon "bejött". Először is egy géppel megmérik az ember antioxidáns szintjét (ez rákos betegeknél általában nagyon alacsony), majd három hónapig kell szedni egy antioxidáns szintet emelő tablettát. Aki nem tudja lenyelni a tablettát, az választhatja az ital formát is. Sajnos nem olcsó, de legalább használ.
Azért osztom meg veletek ezeket az infokat, mert a legtöbb orvos nem hisz a természetes módszerekben, csak a méreg drága gyógyszerekben. Mi is megvettünk az apunak mindent, amit felírtak, de igazán ez a két dolog segített.
Ha bárkinek kérdése van, itt is szívesen válaszolok, de lehet írni az e-mail címemre is:
toncsi38@vipmail.hu

Physalis

  • Vendég
Re:Antioxidáns szint mérés
« Válasz #1 Dátum: 2009. 11 04. - 12:32:36 »
ha tudnál még segíteni, nekem szükségem lenne tibeti gombára...várom a visszajelzésedet....