Szerző Téma: Lágyrészdaganat  (Megtekintve 6280 alkalommal)

carlie

  • Vendég
Lágyrészdaganat
« Dátum: 2009. 09 23. - 14:05:47 »
A múlt évben a combomban találtak egy daganatot, diagnózis: synovialis sarcoma. Mivel ez elég ritka betegség, nem nagyon találom a "sorstársakat". Ha valakinek hasonló baja van, és szívesen leírná a tapasztalatait, nagyon örülnék. Addig is mindenkinek jó egészséget, gyógyulást!  :) :)

Kalka

  • Vendég
Re:Lágyrészdaganat
« Válasz #1 Dátum: 2009. 10 21. - 16:46:47 »
Szia Carlie! A családomban egyik tagja is ezzel a betegséggel küzd. Szívesen leveleznék veled emailben, de az email címedet nem látom, az email címem: kalka00@gmail.com. Írj magadról, hogy telnek a napjaid, milyen vizsgálatokon, kezeléseken vagy túl. Mielőbbi gyógyulást kívánok! Üdv: Kata

carlie

  • Vendég
Re:Lágyrészdaganat
« Válasz #2 Dátum: 2009. 10 25. - 21:55:41 »
Szia!
A múlt évben volt az operáció, utána 4 kör kemoterápia. Sugarat is akartak volna, de az végül nem lett, mert nekem a műtét közben el kellett távolítani az artériát a lábamból és helyette érprotézist betenni, ez nem bírta volna a sugarat. Azóta minden nyugiban telt, de sajnos most szeptember közepén a kontroll MR kimutatta, hogy a hegszövetben 3 újabb daganat van, ezért újra megműtöttek. Most éppen lábadozom, mert a varratszedés után lett egy csúnya hematóma gyulladással. Majd ha ez elmúlik, akkor viszont kapnom kéne sugarat, amitől nem vagyok túl lelkes.
Ha gondolod, írj mailt, a címem: gozmany@invitel.hu

Sisi

  • Vendég
Re:Lágyrészdaganat
« Válasz #3 Dátum: 2009. 12 12. - 13:47:13 »
Sziasztok!

Nekem a édesapám élettársa beteg, mellrákot fedeztek fel nála.
Sokszor rosszul volt a kemoterápiás kezelésektől, de a kefir és joghurtgomba sokat segített neki. Ha érdekel benneteket, írjatok egy privit és mindent megbeszélünk  :)