Szerző Téma: Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések  (Megtekintve 50533 alkalommal)

dalmácia

 • Vendég
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #15 Dátum: 2011. 02 26. - 17:07:01 »
Kedves Fórumozók!

Édesapám 67 éves .Hasnyálmirigy fejben van a daganat ,4 helyen is áttétes volt, azt sikeresen megműtötték .Már a műtét előtt elkezdtük inni a preventa 105 vizet 6 *12 liter ,kezelést amit kitaláltam Vitanax px4 ,flavogenin pro ,cruciferius +,méhpempő,béres csepp + C vitamin .Frissen darált búzafűlé ,saját magának  csinálja .Nagyon lelkes ,hasmenése megállt .E mellett a kezelés mellett megy a kemó ,sugarazni nem lehet .Nekünk ez nagyon bevált.Remélem másnak is tudtam segíteni !!!!!!!!!!!

Kedves Mindenki.
Volt CT apának .Nem lett se jobb ,se rosszabb, a daganat nem változott.Erösebb kemot kap majd .
« Utoljára szerkesztve: 2011. 04 01. - 06:31:18 írta dalmácia »

szegedin

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 81
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #16 Dátum: 2011. 02 27. - 21:25:29 »
kedves Dalmacia,

ez tenyleg nagyon jol hangzik az allapothoz kepest, bar kicsit meglep a kombinacio, hiszen a kifejlesztö tudossal beszeltem telefonon, es a preventa melle a gomban kivül semmi antioxidanst nem ajanlanak, mivel az antagonosztikus, azaz ellentetes hatast fejt ki a vizzel.

sznenorsi

 • Vendég
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #17 Dátum: 2011. 03 21. - 08:46:05 »
Kedves Mindenki!

Nagyon sok mindent olvastam már erről a betegségről, mert sajnos a családomban is van érintett. A legelső lebénuláson mi már túl vagyunk, bár nincs olyan nap, hogy eszembe ne jutna,  hogy ( MIÉRT?) Pedig tudom ezzel nem segítek, de nagyon fáj!!! Mi Dr. Tihanyi Tibornál kezdtünk aki sebész az I.sz. Sebészeti Klinikán, onkológushoz pedig Dr. Bodoky Györgyhöz járunk kezelésre. Mind a két orvosról csak jókat tudok mondani, nekem már az nagyon pozitív volt, hogy mindent meg lehet velük beszélni, sajnos nálunk műtétről nem lehet szó, ezért főleg Bodoky professzorral szorosabb a kapcsolat. Alternatív vonalon egyértelműen Dr. Ládi Szabolcs, akinek olyan széleskörű tudása van, hogy minden előadásán ámulok és bámulok, most szombaton is megyek egy nagyszabású rendezvényre, ahol ő is tart előadást a daganatos megbetegedésekről. Termékből sok minden, de elsősorban a COD tea. Nagyon sok mindent tudnék még írni, előadásokról, termékekről..., de nem szeretnék reklámozás miatt bajba kerülni( volt rá példa más fórumokon), ezért aki gondolja keressen meg email-ben.
Jobbulást és pozitív gondolatokat!

Viktor

 • Vendég
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #18 Dátum: 2011. 03 30. - 14:26:15 »
Sziasztok!

Édesanyámnak hasnyálmirigy daganata van. Kapja a kemoterápiát, de szeretné elkezdeni a B17 vitamin injekció kúrát is. Esetleg tudtok ajánlani olyan orvost, aki szakszerűen be tudná adni neki? (21 napon keresztül, minden nap)

A segítséget előre is köszönöm!

ilyes46

 • Vendég
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #19 Dátum: 2011. 04 11. - 19:35:10 »
Erdeklodni szeretnek, hogy esetleg valaki hasnyalmirigy daganattal kapcsolatosan szedett e b17-et? es ha igen, akkor honnan lehet beszerezni?


koszonom !

haros

 • Vendég
:)
« Válasz #20 Dátum: 2011. 10 02. - 11:18:16 »
Kedveseim, csodálatos jóhírem van!

Ezt a fórumot lassan két éve indítottam édesanyám hasnyálmirigy rákja miatt. Hihetetlen pánikba estem abban a percben, az orvos pedig állította, hogy maximum egy hónap, amit anyukám kapott.
Most két év, rengeteg procedúra és egy hatalmas műtét után, úgy tűnik, az anyu hasnyálmirigy daganata eltűnt :) Nem CT, vagy MR mutatta ki, hanem az orvos látta a saját szemével, egy életmentő műtét során.
Tehát MINDENKI, AKINÉL HASNYÁLMIRIGY RÁKOT DIAGNOSZTIZÁLTAK, VAN EGY JÓ HÍREM, VAN GYÓGYULÁS, VAN REMÉNY EGY NORMÁLIS ÉLETRE :) Pedig anyunál, amikor diagnosztizálták, akkor már valószínűleg több éve fennállt a betegség és mégis. Az orvosok csodáról beszélnek, én pedig gy érzem, hogy a legtöbben sokszor becsukják a szemüket, nem látják, hogy mi történik.

Az édesanyám receptjét nem más írta, hanem Isten.
Ha a hitetek megvan az Úrban és hajlandóak vagytok tenni és változni emberileg, akkor ő valóban csodákat tesz. Nem véletlenül kapjuk az életünkben a jó dolgokat és a nehéz helyzeteket sem. Bizony az ilyen pokolian nehéz helyzetek is azért rakja le elénk Isten, hogy kapjunk a fejünkhöz és nem csak mi, hanem a körülöttünk élők is és kezdjünk el másképp csinálni dolgokat.

Az elmúlt két év alatt nagyon nehéz utakat jártunk be és igyekeztünk mindent kipróbálni. A legfontosabb dolgokat szeretném leírni nektek és megosztani veletek az én saját személyes tapasztalataimat.

- Mindenki elkezdi a téma kapcsán a táplálékkiegészítőket, természetgyógyászokat ajánlgatni. Én azt ajánlanám, hogy egy jó szakembert keresetek fel, aki a LELKÉT ápolja a betegnek, esetleg a beteg életében nagy gubancot jelentő családtagoknak. Ne természetgyógyászokkal humbugoljatok, akik minden szart el akarnak adni, hanem csakis a munkájához értő pszichológussal, lelkésszel, pappal, vagy csak egy olyan emberrel, aki igenis erre tette fel az életét. Biztos vannak jó termékek, természetgyógyászok stb nem vonom kétségbe, de a legtöbbet mégiscsak az tud segíteni, aki érzelmileg érintett, aki szeretettel tud fordulni a beteg felé, aki alkalomadtán, akár át is tudja ölelni ( mint egy jó lelkész:), vagyis aki tényleg a lélek ápolására tette fel az életét. Lehet, hogy van ilyen természetgyógyász, de higgyétek el az ilyennek nem a termékei gyógyítanak igazán...
- A másik, ami nagyon fontos, a kitartás, töretlen hit, az erős akarat, hogy a nehéz gödrökből is kimásszon az ember és azt mondja, hogy nem szenvedni, hanem élni akarok. Hogy meglegyen a hála, a megbecsülés, a tisztelet az egészséges élet felé. Ha a beteg elmerül is a fájdalomban, nem szabad vele szenvedni, hanem ki kell szedni. Nyilván mindenkit és minden helyzetet másképp lehet kezelni, van akit szelíd szóval, van akit öleléssel és van akit bizony egy jelképes fenékberúgással.
- Kérlek, ha hozzátartozók vagytok, akkor ne akarjatok a beteg helyett meggyógyulni, mert azt csakis ő tud, őt kell felébreszteni, de ehhez nagyon sok szeretetre és segítségre van szüksége. Olyanra, amivel lehet, hogy néha cipelni is kell őt, de aztán mindig hagyni talpra állni, nem pedig elkényelmesedni. Kegyetlen nehéz megtalálni ezt a határt.
- Az orvos, amit felír, amit csinál az nagyonis fontos! (Bár én sokszor nem hiszek az orvosoknak és sajnos az elmúlt két év után rengetegszer a nem létező tököm tele lett a modern orvoslással... már amit itt nálunk annak neveznek sokszor) De, lehet világklasszis szakember, ha a beteg nem tud benne bízni, az gáz. A jó kapcsolat, bizalom itt is fontos. Az-az orvos, aki valóban foglalkozik a betegekkel pedig sokszor állati elfoglalt, úgyhogy jó, ha tartjuk a lelket a betegben ilyen szempontból is.


Mivel most ocsúdtam fel, ezért csapongok lehet, viszont egy-két jó tippet adnék. Szóval nálunk a Flavin vált be, abból is a lötyi, de minden jó immunrendszer erősítésre ( és ezzel a szervezet küzdésének segítésére ), aminek valóban természetes az összetétele. Nézzétek meg az összetevők listáját, ne legyen benne adalékanyag, tartósítószer, színesék, ízesítő, max természetes. Az összetevők pedig kivonatokból legyenek, ne mesterségesen előállított vitaminokból (Pl C-vitamin lehet pl citromból, kiviből kivonva, vagy aszkorbinsav, mait Kínában mesterséges körülmények között gyártanak... legalábbis mi magyarok onnan vásároljuk fel általában...)
Ne aggódjatok a kemo miatt, csak mellé erősítsétek a beteg immunrendszerét nagyon-nagyon.
A gyógynövények, olajok az éppen aktuálisan felmerült problémán (pl kemo miatti májtisztításra máriatövismag-olaj) nagyon sokat tudnak segíteni és relatíve jó áron vannak. A neten pedig rengeteg anyag gyűlik fel róluk.
A vizek, a mindenféle cuccok jók, sőt ha szeretettel, hittel adjuk, vesszük be, bármi jó lehet.
Agykontroll azért jó, mert az is attól működik, hogy közben az egyénre gondolunk, a gyógyulásra, arra, hogy fontos nekünk, hogy nagyon szeretjük:)
A mozgás fontos, akár családtaggal közös programnak. Erősít fizikailag, frissít szellemileg. Akár egy laza kis futás, séta, akár egy könnyű tánc, vagy pilates, jóga...
Az étrendre érdemes odafigyelni, soksok FRISS élelmiszerrel, zöldséggel, gyümölccsel, aszaltgyümivel, magokkal, levekkel, de nagyon fontos, hogy élvezettel egyen a beteg az is, úgyhogy ezek finoman, gondosan, gyógyító szándékkal elkészítve, nagyon jók:)

És amit az elmúlt két évben leginkább megtapasztaltam; Isten előtt semmi nem lehetetlen ;)
Higgyetek benne, szólítsátok meg Őt. Választ fogtok kapni. Ha valakinek el kell mennie, akkor pedig békét fog tudni adni.

Nagyon szeretnék másoknak is segíteni, úgyhogy, ha kérdésetek van, akkor írjatok, igyekszem átlátni a rendszert.

Szép őszi napokat és jó egészséget kívánok mindenkinek!

gyöngyvirág

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 35
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #21 Dátum: 2011. 10 04. - 00:29:31 »

Egy-két cikk, amiket a témával kapcsolatban találtam és amikkel kapcsolatban kíváncsi vagyok a véleményetekre:


Rákbetegség: nem elég a testet kezelni: http://www.rakgyogyitas.hu/cikk.php?cikkkat=2&friss=1&id=12

A gyógynövények kivonatai a hasnyálmirigyrák legyőzésében is segíthetnek (feketekömény): http://egeszseg.origo.hu/cikk/0917/523064/20090426_feketekomeny_nigella_sativa_hasnyalmirigyrak_1.htm

Egy érdekes cikk. 2008-as, szóval lehet, hogy ezekkel a kísérletekkel már előbbre jutottuk azóta. Baktériumokkal a hasnyálmirigy-rák ellen: http://www.weborvos.hu/hirek/bakteriumokkal_hasnyalmirigy_rak_ellen/112021/

Itt pedig a B17 hasznosságáról van szó hasnyálmirigyráknál. Azért kíváncsi lennék, hogy van-e az oldalfórumozókon kívül, akiknek bejött, mert borzalmasan drága: http://www.b17hu.info/gyogyult.html

Vitanax PX-4: http://max-immun.eu/hu/products/show?id=20

És még a Flavin7-ről olvastam nagyon pozitív tapasztalatokat.

Nektek volt valami, ami bevált?


Illetve, van-e valakinek tapasztalata Dr. Ládi Szabolcs, vagy Dr. Fachet József munkásságával kapcsolatban, mert hirtelenjében ők kerültek a szemem elé rákgyógyítással kapcsolatban.

Köszönettel; Ildikó


Kedves Ildikó!
Távolabbi barátnőm nagyon súlyos állapotba került szinte egyik napról a másikra a hátgerincével, valami rákos daganat, azt hiszem, hogy áttét. Még nem veséztük ki a diagnózist. De:a terápia kemó és sugár, és mellette Dr. Fachet József munkássága kapcsán kifejlesztett Vitanax PX4, Flavogenin pro, valamint Acerola C vitamint szedet a prof tanácsára, aki iskolatársa volt, és azóta is ismerik egymást. Tavaly szeptemberben egy fabatkát sem adtak volna az életéért. Nagyon küzdött, most már igaz, hogy bottal, de jár, újra itthon van 8-10 hónapi intézeti ápolás után. Esküszik a fenti termékek jótékony hatására. Az én esetemet az általános témák között megtalálod.
A B17 vitaminról (az utóbbi 30-40 év leg-ellentmondásosabb vitaminja!)az a véleményem, hogy csínján kell vele bánni (ciánvegyület tudomásom szerint). A sárgabarack-mag tartalmazza. Jó szüleim javallották a magevést, de csak néhány szemet! Valahol azt olvastam, hogy annyi magot ehetsz meg, amennyinek a gyümölcsét is jóízűen megetted, és nem egyszerre! Igaz, hogy a hunza nép sokat eszik belőle, sokáig is élnek egészségesen, de hol, és hogyan!!  Magolajban a legegyszerűbb szerintem és a legbiztonságosabb, (Solio;Bálint-cseppek) betartva a maximumra vonatkozó javallatokat. Én néhány hete 4-5 féle magolajat teszek az ételeimbe, összességében legfeljebb 2 evőkanállal. Csak kúraszerűen és fokozatosan!
Kicsit pongyola a fogalmazásom, de hosszú volt a nap.

Minden jót!
gyöngyvirágszegedin

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 81
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #22 Dátum: 2011. 10 05. - 13:21:31 »
Kedves Haros,
a számból vetted ki a szót, én sem írhattam volna meg ennél szebben és egyértelműbben. Én mostmár túl későn, az apu halála után jöttem rá ezekre, és szerintem ezt hitnek is lehet nevezni, de ha valaki nem hívő, mint az apu, akkor az új medicina (Dr. Hamer) tanai foglalják össze legegyertelműbben a gyógyuláshoz vezető utat. Mivel teljesen ellent mond a hagyomanyos gyógyászatnak, nagyon erős akarat és modern, nyitott gondolkozás kell hozzá, mivel annyira úttörő, mint annak idején Kopernikusz, és neki sem volt könnyű dolga.

gyöngyvirág

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 35
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #23 Dátum: 2011. 10 11. - 10:59:48 »
Kedves Haros, Kedves Szegedin!

Mélységesen egyetértek soraitokkal!

Üdv, jó egészséget, szép napot Isten áldásával.

Gyöngyvirág
« Utoljára szerkesztve: 2011. 10 11. - 11:01:30 írta gyöngyvirág »

angee

 • Vendég
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #24 Dátum: 2012. 02 12. - 13:28:07 »
Kedves Haros/Harcos!

Szeretnélek megkérni arra, hogy ha az oldalon jársz, írj nekem légy szíves privátban.

Előre is nagyon szépen köszönöm!!

kr2

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #25 Dátum: 2015. 03 08. - 17:16:19 »
Kedves Harcos,

írtam neked privát üzenetet, kérlek ha van lehetőséged keress meg, szükségem lenne pár szót váltani veled.
köszönettel,
kr
« Utoljára szerkesztve: 2015. 03 08. - 17:20:56 írta kr2 »

kr2

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #26 Dátum: 2015. 03 08. - 17:41:08 »
Szia Rotorka
nem tudom már íratm e neked, érdeklődnék utánad mi van veled.
én csak most olvastam el a bejegyzéseket.
kérlek írj vissza.
köszönettel,
kr

kr2

 • Fórumtag
 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:Hasnyálmirigyrák kezelése, módszerek, tapasztalatok, érzések
« Válasz #27 Dátum: 2015. 03 15. - 13:15:48 »
Sziasztok,
bár ki aki ide írt a forumra, megkapja az üzenetet?
Üdv,
kr