Szerző Téma: Rákkal kapcsolatos alapítványok  (Megtekintve 3420 alkalommal)

viszdori

  • Vendég
Rákkal kapcsolatos alapítványok
« Dátum: 2010. 03 17. - 14:44:09 »
Üdv mindenkinek!
Arra gondoltam, hogy ebben a topikban beszélhetnénk meg a különböző alapítványokkal kapcsolatos tapasztalatainkat, meglátásainkat.
Nekem is van véleményem, szeretném ha más is megosztaná, ebben a külön topikban.
Köszönöm

Nívea

  • Vendég
Re:Rákkal kapcsolatos alapítványok
« Válasz #1 Dátum: 2010. 03 19. - 20:23:01 »
Ide figyeljetek! Ne dőljetek be! A  dr. Szemerey Balázs István és Szemerey Melinda féle "Makrobiotikával a rák ellen" alapítvány szeánszai a butaságot, a néphülyítést és a gőgös elhivatottságot propagálják. Az egész arra alapszik, hogy egyszer egy majomnak sárba dobták a krumpliját és megmosta... azóta minden majom mossa. Tehát ha egy rákos beteg meggyógyul, a tudást tovább adja a többinek is... Egy nagy lila gömbben meditáltatnak, hogy kapcsolatba kerülj a morphogenetikai mezőkkel, s rajtuk keresztül megkapd az univerzum gyógyító energiáit! Soha, senki nem fogja azokat megkapni, ha nem hiteles emberek közvetítenek!

Ősszel többször is demonstráltam táblával a kezemben a klinikájuk előtt, és idén is fogok, amint egy kicsit jó idő lesz, mivel az öntudatos plasztikai sebész tönkretette a szememet  - és tudjátok mi történt? Dühtől parázsló szemmel nekem ugrott a felesége és azt ordítozta, hogy vannak fontosabb dolgok is a világon az én félresikerült műtéteimnél. Az a fontosabb dolog nem más, mint a RÁK! Neki rákja volt, de ő kigyógyult, mert küldetése van, hogy másokat is kigyógyítson belőle!

Isten adja neki, hogy tényleg kigyógyuljon, mert a rák nagyon alattomos, még évek múlva is felüti a fejét - de amíg nincs tisztában saját magával, hogy merészel "gyógyítani"? Amíg a férje engem nem gyógyít vagy gyógyíttat meg, hogy merészelnek másokat gyógyítani? Nem félnek az Istentől? A jelek szerint nem, mert isteneknek hiszik magukat!
Ja, és hogy nevessetek is egy kicsit: az asszisztensnőjük körbemázolta a szemét lila festékkel – ugyanis nem hitte el, hogy a 6. műtétem után fél évvel az enyém még mindig gyulladt – és minden potenciális páciensnek, aki betért a klinikára, megmutatta, azzal a szöveggel, hogy „Ilyet én is tudok! Ilyet én is tudok!”