Szerző Téma: astrocytoma  (Megtekintve 7513 alkalommal)

szakizsu

  • Vendég
astrocytoma
« Dátum: 2010. 06 01. - 08:11:03 »
Kérlek segítsetek!! Barátnőm egyetemista gyermekénél diagnosztizáltak astrocytomát. Úgy tűnik, nem műthető szeretnénk megtalálni azt a salgótarjáni hölgyet, aki gyógyult, illetve mindenkit, aki személyesen érintett hasonló problémában. Tudni szeretnénk a lehetőségekről minél többet!!!
Köszönöm : nati

savager

  • Vendég
Re:astrocytoma
« Válasz #1 Dátum: 2010. 09 20. - 14:52:24 »
Üdvözlök mindenkit ! Most találtam ezt a fórumot és úgy gondoltam írok ide hátha tudok segíteni másoknak vagy mások nekem. Elkezdem az elején. Idén nyáron füldobogást kezdtem érezni a jobb fülemben(olyan,mintha a szívdobogásom hallanám a fülemben)később fejfájás , és aluszékonyság tört rám, végül kettős látásom lett. Ekkor mentem orvoshoz aki elküldött szemészetre ott láttak valamit a szemfenékbe ezért elküldtek CT-re. Ott láttak valamit ,de nem tudták hogy ciszta vagy daganat. Estére már az OITI-ben voltam ( 9.-én) és 12.-én hétfőn műtöttek meg.Ez után 2 hét lábadozás következett ( senkinek se kívánom azt a 2 hetet ) A szövettanon megállapították ,hogy a daganat típusa: jóindulatú ( GRADE III ). Lábadozás után elkezdődött a kemoterápiás kezelés és négyszer lumbáltak (azóta volt három kemoterápiás kezelés). Jelenleg sugarat kapok és közben 140mg Temodal-t szedek. A napokban volt egy MR és a régebbi CT-vel összevetve azt mondták hogy kicsit talán csökkent. Közben folyamatosan többféle készítményt is szedek pl: búzafülé-t iszok frissen,búzacsírát eszek,Omega zsrsav..stb.B vitaminokra azt mondták hogy kerüljem ,mert a daganatos sejteket is táplálja.
Kialakulásnak én egy kb. egy éve történt agyrázkódásra gyanakodtam és volt aki azt mondta biztos attól van ,de nem mondtak biztosat.