Szerző Téma: Preventa csökkentett deutériumtartalmú víz  (Megtekintve 31096 alkalommal)

peter60

  • Vendég
Preventa csökkentett deutériumtartalmú víz
« Dátum: 2010. 09 22. - 13:49:34 »
Sziasztok!

2005 júliusában tudtuk meg, MR mutatta ki, illetve biopsziát csináltak és az mutatta ki, hogy édesapámnak rosszindulatú agydaganata van. Első kezelésként sugárkezelést kapott, ami tulajdonképpen nem segített és még rosszabb lett az állapota. Gondolkodtunk, több dolgot kipróbáltunk és végül a természetgyógyászunk ajánlotta, hogy próbáljuk ki a csökkentett deutériumtartalmú vizet. Elmondtuk az orvosomnak, igazából nem mondta, hogy ne használjuk, mondta, hogy próbáljuk meg.
MR felvételt készítettek egy hónappal a sugárkezelést követően és nem hogy nem segített, hanem agresszívebbé vált a tumor. Tulajdonképpen még megpróbálkoztunk kétféle chemoterápiával, egy vénással ami nem segített és egy szájon át szedhetővel, ami elképzelhető, hogy segített valamennyit, de akkor már egy fél éve itta a Preventa vizet, és 2006 májusában volt az első jó eredmény ami azt jelenti, hogy nem terjedt már, de akkor még volt kontrasztanyag halmozás a tumoron belül.
Azóta is készültek MR felvételek 3 havonta aztán utána már csak 6 havonta, mert annyira jók voltak az eredmények, hogy felesleges volt többször elmenni. Ez azt jelenti, hogy kontrasztanyag halmozás már nincs illetve valószínűleg már elhalt a tumor mostanra.

Tisztában vagyok vele, hogy nem olcsó a Preventa, pláne, ha már a Preventa-85-öt kell venni, de nekünk se volt könnyű előteremteni rá a pénzt. Mindenkinek csak javasolni tudom!

N.P.

mariaki

  • Vendég
Re:Preventa csökkentett deutériumtartalmú víz
« Válasz #1 Dátum: 2010. 09 25. - 21:16:27 »
Kedves Betegtársak, hozzátartozók!

A leukémia egyik agresszív fajtáját diagnosztizálták nálam 2007. októberében. Az orvosok kevés esélyt adtak a túlélésre. 5-6 sorozatos kemoterápiás kezelést és csontvelő átültetést irányoztak elő.
Az első kezeléssorozat – ez 10 nap folyamatos kezelést, 3 hét kórházi bentlakást jelentett steril körülmények között - közepén jártam, amikor elkezdtem inni a Preventa csökkentett deutériumtartalmú vizet. A sorozat végére tünetmentes lettem. Majd rövid szünet után jött a második kezeléssorozat, melynek a mellékhatásai elviselhetőek voltak a Preventa víznek köszönhetően. Ekkor döntöttük el a családommal, hogy a Preventa vízre bízzuk a gyógyításomat.
Azóta beigazolódott, hogy jól döntöttünk. Továbbra is tünetmentes vagyok, jól érzem magam, és a vérképem is szépen rendbe jött.
Nagyon segítőkészek a cégnél, érdemes őket közvetlenül megkeresni.
(És még valami, azt hallottam, hogy a közeljövőben épp leukémiás betegekkel kezdenek klinikai vizsgálatot.)
Mária

anita90

  • Vendég
Re:Preventa csökkentett deutériumtartalmú víz
« Válasz #2 Dátum: 2010. 10 08. - 12:20:43 »
Sziasztok!
Édesapámnál februárban diagnosztizáltak hasnyálmirigy daganatot. Kemoterápiás kezeléseket kap, a gyógyszerei mellett szed bérescseppet, avemart, és a nutridrink nevű étvágyfokozót is. Mostani CT eredményéből sajnos az látszik, hogy növekedett a daganat és átterjedt a májra is. Nemrég hallottunk először a Preventáról és szeretnék érdeklődni, hogy mik a tapasztalatok. De ahogy olvastam Nektek bevállt. A víz ivása előtt konzultáljunk az orvossal? Vannak kizáró tényezők?

Köszönöm a segítséget!

szegedin

  • Fórumtag
  • *
  • Hozzászólások: 81
Re:Preventa csökkentett deutériumtartalmú víz
« Válasz #3 Dátum: 2010. 10 15. - 10:01:30 »
kedves Anita,
tapasztalataim nincsenek, de felhivtam a feltalalot, a telefonszamot megtalalod az interentoldalon. Vitaminok szedeset, Q10-et, szelent, mozgast egyaltalan nem ajanljak. Ezt en kicsit furcsalltam, de gondolom eleget kutattak ez iranyban. Mas kutatasok mast mutatnak. Mi jelenleg maradunk az orthomolekularis megoldasnal. Add be a keresöbe dr. thomas tallberg nevet, akkor megkapod a hasznalt etrendkiegeszitök nevet, de az adagot mi is csak talalgatjuk. Az egesz csalad imadkozik es agykontrollozik jelenleg (sajnos csak az apu nem, de ö meg most nyert a lotton;-)
sok sikert es kitartast, nagyon idegörlö az egesz.
üdv, szegedin
« Utoljára szerkesztve: 2011. 02 23. - 00:43:12 írta szegedin »

patient

  • Vendég
Re:Preventa csökkentett deutériumtartalmú víz
« Válasz #4 Dátum: 2011. 11 08. - 18:59:04 »
http://www.jogiforum.hu/hirek/20228

Reklámjaiban gyógyhatást tulajdonított Preventa nevő termékeinek a Hyd Kft., ám
állításait nem tudta igazolni – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
Emiatt a vállalkozásnak részletekben 5 millió forint bírságot kell fizetnie.  :((

kovacs.zs47

  • Vendég
Re:Preventa csökkentett deutériumtartalmú víz
« Válasz #5 Dátum: 2012. 03 31. - 18:11:36 »
Kedves Sorstársaim!

Zsolt vagyok, 47 éves lassan 1 éve fedeztek fel nálam prostata daganatot. Számos többé-kevésbe eredményes kezelést követően, kb.: egy fél évvel ezelőtt elkezdtem fogyasztani a Preventa 85 terméket. Hihetetlen de közérzetem változni kezdett. Tovább olvastam a különböző folyóiratokat, illetve internetes lapokat, mikor is rátaláltam a QLARIVIA 25 ppm vízre. Deutérium tartalma sokkal alacsonyabb mint a PREVENTÁÉ. 25ppm.  Rendeltem 1 zsugorral és kb.: 3 hónapja minden nap elfogyasztok egyet. 1 hónap elteltével érezhető változások voltak tapasztalhatók. Vizeletem és székletem normalizálódott, a daganat növekedése és terjedése kb.: 1,5-2 hónap elteltével megállt. Folyamatosan minden nap elfogyasztok egy üveggel.

Minden kedves rákkal küzdő sorstársammal szeretném megosztani pozitív tapasztalataim. Visszakaptam hitem, ami az egyik legfontosabb része a rák legyőzésének.